Haunting Melissa: griezelverhaal in iPad-app van producent The Ring

Haunting Melissa is een griezelverhaal in een film, verpakt in een app. Het verhaal bestaat uit 11 hoofdstukken, waarin je wordt meegezogen. Hauting Melissa is gemaakt door de producer van The Ring en Mulholland Drive.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

haunting-melissaBen je gek op The Ring? The Blair Witch Project? Dan ben je de juiste persoon om Haunting Melissa eens te proberen. Deze nieuwe app is gemaakt door de producers van The Ring en Mulholland Drive en sleurt je mee naar een mysterieuze omgeving. De app bevat veel filmfragmenten en komt het best tot zijn recht als je het naar de Apple TV streamt. De griezelapp belooft dat je anders naar films gaat kijken. Hauting Melissa bestaat uit hoofdstukken, waarin je het verhaal van een meisje volgt dat is ontvoerd naar een boerderij waar ze vroeger heeft gewoond. Vervolgens ontvouwt zich het angstaanjagende verhaal met onverwachte wendingen.

Hauting Melissa is gemaakt door de gevierde Hollywood-producer Neal Edelstein. Volgens Edelstein moet je in een donker hoekje gaan zitten, met de iPhone of iPad in de hand en met oordopjes in, zodat je je helemaal door het verhaal kunt laten meesleuren. “Je weet nooit wanner het volgende deel komt en hoe lang dat deel duurt… het is een complete verrassing”, zegt de filmveteraan.

haunting-melissa-ipad

Haunting Melissa is een app die zich constant blijft uitbreiden. Uiteindelijk zullen er 11 hoofdstukken aanwezig zijn, waarvan je de eerste nu gratis kunt bekijken. Voor volgende hoofdstukken betaal je €0,89 in SD-formaat. Het idee is natuurlijk dat je zodanig gegrepen wordt door het verhaal, dat je alle toekomstige episodes gaat kopen. Met een Season Pass van €5,99 voor de SD-resolutie ben je goedkoper uit. En om het verhaal geloofwaardiger te maken heeft Melissa een eigen Twitter-account, @MelissaStrogue.

Downloaden: Haunting Melissa (gratis met in-app aankopen, universeel, iOS

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2013, 15:21
Categorie Amusement
Onderwerpen horror, kranten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.