iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Hanzesteden App voor iPhone: ontdek mooie steden in Oost-Nederland

De Hanzesteden App voor iPhone laat zien welke leuke activiteiten er in de Hanzesteden Hasselt, Kampen, Zwolle, Hattem, Deventer Doesburg en Zutphen te doen zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

hanzestedenDe Hanzesteden App laat je leuke steden ontdekken die je wellicht nog niet zo goed kent. Elke Hanzestad heeft zijn eigen authentieke sfeer en charme en met deze app ga je dat ontdekken. De app bespreekt de zeven Hanzesteden aan de IJssel: Hasselt, Kampen, Zwolle, Hattem, Deventer Doesburg en Zutphen. Na het installeren van de app kies je voor één van de genoemde steden. Er zijn ook knoppen voor natuurinfo en vaarinfo, voor als je liever buiten de stad blijft en de natuur intrekt. Per stad krijg een een soort Flipboard-achtig overzicht van leuke dingen die er te doen zijn, zoals evenementen, activiteiten op het gebied van cultuur of culinair, shoppen en bezienswaardigheden. Je kunt kijken op een boekenmarkt, bijzondere restaurantjes ontdekken of (als het regent) kijken of er in het plaatselijke filmhuis iets leuks draait.

De app wil vooral een inspiratiebron zijn en bezoekers de weg wijzen naar leuke plekken in de stad. Er zitten ook stadswandelingen in. Tip: er was al een andere Hanzesteden-app, waarmee je kunt ‘gluren door muren’. Ook die laat je kennismaken met de mooie steden in Oost-Nederland.

Downloaden: Hanzesteden App (gratis, iPhone, iOS 6.1)

hanzesteden-1 hanzesteden-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2013, 18:24
Categorie Reizen
Onderwerp nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.