GT Racing: Motor Academy van Gameloft in de App Store verschenen

GT Racing: Motor Academy is een belangrijke nieuwe racegame van Gameloft. In deze game zijn maar liefst 100 auto's gelicenseerd en je kunt op 14 tracks gaan racen in een realistische simulatie.

gt racingGameloft is een van de actiefste speluitgevers in de App Store. Bijna elke week is er wel een nieuwe game en meestal ook nog van hoge kwaliteit. Vandaag brengen ze GT Racing: Motor Academy uit, een racegame die volgens eigen zeggen het meest uitgebreid en realistisch is. Er zitten 100 gelicenseerde auto’s in van 24 fabrikanten, waaronder BMW, Lotus en Ferrari. In een geïntegreerde tuning-workshop kun je je auto nader aanpassen. De game is ook op andere punten zeer uitgebreid: 14 parcoursen en 6 verschillende perspectieven tijdens het racen.

Verder kun je de cockpit aan je wensen aanpassen. Maar dat is niet alles, want je kunt de gemaakte races meteen opnemen en als video op YouTube publiceren. GT Racing is geen arcade-racegame maar een racesimulator. Dat houdt in, dat alles zo realistisch mogelijk is gemaakt. Ook betekent het, dat je in de game eerst moet laten zien dat je voldoende rijvaardigheid hebt om aan de races mee te doen. Dit bewijs je door een aantal opdrachten uit te voeren. Pas daarna mag je met je eerste race beginnen. De plek waarop je de race volbrengt bepaalt hoeveel credits je verdient, waardoor je in staat bent om betere auto’s te kopen.

Je kunt GT Racing op drie manieren bedienen: standaard door de iPhone te kantelen (accelerometer), door knoppen op het scherm te bedienen en via een stuurwiel. Er zit ook een online multiplayer-optie in en de mogelijkheid om elke race via de Replay-mode terug te kijken.

Downloaden: GT Racing: Motor Academy (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2010, 8:48
Categorie Games
Onderwerpen game, gameloft, motorola, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.