Riddim Ribbon: nieuwe muziekgame van Tapulous

Riddim Ribbon is een nieuwe racegame van Tapulous. Net als in Tap Tap Revenge ga je over een parcours, waarbij je de kogels op het juiste moment moet raken. De speelwijze is daarbij wel compleet anders.

riddim ribbon iphoneOntwikkelaar Tapulous kreeg vooral bekendheid door Tap Tap Revenge, de ritmegames waarbij je punten verdient door op de muziek mee te tappen. Nu brengen ze een compleet nieuwe game uit, die al een paar maanden geleden tijdens een Apple-evenement werd aangekondigd: Riddim Ribbon. Deze game bevat drie liedjes van de band Black Eyed Peas met de mogelijkheid om extra nummers te kopen voor $0,99 per stuk via een In App Purchase.

Slechts drie extra nummers zijn op dit moment beschikbaar: twee stuks van Tiësto en eentje van Benny Benassi.

Ook nu weer een Tapulous-muziekgame dus, maar met een totaal andere insteek: je moet een kogel langs een parcours laten rollen en daarbij een groene lijn volgen. Zoals je in onderstaand filmpje kunt zien, komt het erop aan om de kogel steeds op de lijn te houden en daarbij onderweg de zilveren balletjes op te pakken. Er zijn ook hoogteverschillen en hoepels, zodat je regelmatig zult moeten springen.

riddim ribbon iphoneEr is een kleine overeenkomst met Tap Tap Revenge: ook hier moet je de balletjes op het juiste moment raken. Het verschil is dat je geen invloed hebt wanneer de ‘botsing’ plaatsvindt. Het enige wat je kunt bedienen is de zijwaartse beweging. Hoe verder je van de baan raakt, hoe zachter de muziek. Er zitten ook tweesprongen in het parcours waardoor je een remix van een nummer kunt beluisteren. Kies je steeds een ander pad, dan zullen de remixes steeds verschillend zijn.

Downloaden: Riddim Ribbon feat. The Black Eyed Peas (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2010, 11:09
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.