Gimme Music: makkelijke manier om muziek te ontdekken

De app Gimme Music downloadt iedere dag tien willekeurige mp3's, zodat jij hier mogelijke favorieten in kunt vinden.

Gimme MusicDe afgelopen paar jaar zijn manieren om nieuwe muziek te ontdekken flink gegroeid. De lancering van Spotify in Nederland alleen al zorgde ervoor dat we alles waar we maar aan kunnen denken zonder enige moeite beluisteren. Dit wordt nog makkelijker gemaakt door Gimme Music, die je iedere dag willekeurige nummers voorschotelt. De app probeert zich niet te limiteren door wat je nu leuk vindt: alle genres komen aan bod. Een mooie deal, als je bedenkt dat het je niks kost.

Iedere dag worden er door de app tien willekeurige nummers gedownload. Door hier op te tappen wordt het nummer voor je afgespeeld. Omdat je nummers downloadt, kun je er ook zonder internetverbinding naar luisteren. Vind je een nummer niet leuk, dan hoef je hem alleen maar te verwijderen. Niet dat de app zich daardoor laat beïnvloeden: Gimme Music tekent zich door je ongeacht eerder geluisterde nummers of favoriete genres naar nieuwe muziek te laten luisteren.

Gimme Music is gratis en gewoon zonder in-app aankoop of service-abonnement te gebruiken. De omzet lijkt vooral uit de reclamebanner onderin de app te komen. Waarschijnlijk is dit ook de reden waarom de app er niet heel bijzonder uitziet. Alleen de muzieklijst, de afspeelknoppen en informatieknoppen staan op je scherm.

Downloaden: Gimme Music (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2011, 15:35
Categorie Muziek
Onderwerpen mp3, muziek, ontdekken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.