Vine voor iPhone laat kladversies van meerdere berichten maken

Vine voor iOS heeft een update gekregen met de Sessions-optie om kladversies van postings te maken en met Time Travel vervang je later beelden in postings.

vine spiralVine voor iOS krijgt vandaag een update met de mogelijkheid om kladversies van berichten te maken. Je kunt eerst een filmpje maken en opslaan om later nog eens een tekst erbij te verzinnen. De kladversies heten ‘Sessions’ en zijn op te slaan om later nog eens te bekijken. “Save any post and come back to it later” beschrijven de makers de nieuwe functie. Je kunt op deze manier aan maximaal 10 postings tegelijk werken.


Tap op het nieuwe icoontje rechtsonder in de app om de videobeelden op te slaan en een nieuwe sessie te starten of een bestaande sessie te bewerken. Vine bevat ook de nieuwe functie ‘Time Travel’. Hiermee kun je op elk moment beelden verwijderen, herschikken en vervangen. Bij het maken van een video zie je een groen balkje waarmee je een bepaald beeld kunt verwijderen. Er is ook een nieuwe Edit-knop als je een preview van een posting aan het bekijken bent.

Downloaden: Vine (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

vine drafts

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2013, 19:34
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.