Gratis SoundHound kan nu onbeperkt muzieknummers herkennen

SoundHound biedt bij de gratis versie vanaf nu onbeperkt herkennen van muzieknummers. Ook zijn er nieuwe share-opties toegevoegd, zoals auto-share en multi-share.

soundhoundDe gratis versie van SoundHound heeft onlangs een update gekregen. Belangrijkste wijziging daarbij is dat je de app nu onbeperkt kunt gebruiken om muziek te herkennen. SoundHound en Shazam zijn twee populaire applicaties waarmee je muziek kunt herkennen. Voorheen was je daarbij beperkt tot 5 nummers per maand, net als bij Shazam. Als alternatief kon je de betaalde versie voor €3,99 installeren, die wel onbeperkte functionaliteit biedt. Vanwege de kerstdagen en als bedankje aan de lezers heeft SoundHound nu besloten om ook de gratis versie onbeperkt te maken. Je kunt nummers herkennen, songteksten doorlezen en door artiesten bladeren.


soundhound iphoneIn de pas uitgebrachte versie SoundHound 3.6 wordt het makkelijker om informatie te delen. Multi-Share zorgt ervoor dat je informatie met één tap via Twitter en Facebook kunt delen. En Auto-Share betekent dat je automatisch een berichtje op Twitter plaatst, zodra je een muzieknummer met SoundHound hebt herkend. Er is ook een optie om de tekst die je daarbij deelt, handmatig te bewerken. Dit doe je via de instellingen, waar je een unieke tekst invoert.

De app heeft bovendien een snellere responstijd gekregen voor sommige zoekopdrachten en verbeterde graphics en bugfixes. De belangrijkste reden om nu nog de betaalde versie van SoundHound te kopen, is dat je er Wikipedia-artikelen over artiesten in vindt.

Downloaden: SoundHound (gratis)
Ook verkrijgbaar: SoundHound Unlimited (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.