Gratis iPad-kinderboek Kampioenen tijdens Kinderboekenweek

Het kinderboek Kampioenen van Piccolo Picture Books is tijdens de Kinderboekenweek gratis te downloaden. Het thema Superhelden van de Kinderboekenweek sluit daar mooi bij aan.

kampioenenSpeciaal voor de Kinderboekenweek geeft Piccolo Picture Books een gratis kinderboek weg. Het prentenboek Kampioenen uit de serie Supervrienden van Fiona Rempt en Noëlle Smit is van 5 t/m 15 oktober gratis te downloaden. Normaal kost dit boek €3,99. Het boek is te downloaden via de Piccolo boekenkast-app, verkrijgbaar in de App Store. Het thema van de Kinderboekenweek 2011 is Superhelden, dapper durven zijn. Het prentenboek Kampioenen sluit daar mooi bij aan, maar Piccolo heeft nog een ander boek in het assortiment die over een superheld gaat: ‘De coole cowboy’.


coole cowboyDit boek is geschreven door Tjibbe Veldkamp, de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk. Het bevat illustraties van Wouter Tulp. In de boekenkast-app van Piccolo Picture Books vind je nog 10 interactieve prentenboeken van kinderen, onder andere van de kinderboekenschrijvers Marianne Busser en Ron Schröder, Sanne de Bakker en Jacques Vriens. De prentenboeken zijn educatief en bevatten interactieve elementen zoals animaties en geluiden. Ze kunnen door de kinderen zelf gelezen worden, maar voorlezen is ook mogelijk. De prentenboeken-apps zijn beschikbaar in vijf talen en kosten € 3,99 per stuk.

Downloaden: Piccolo Picture Books (gratis)

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.