Grand Theft Auto: Vice City komt naar iOS

Grand Theft Auto: Vice City krijgt deze herfst een iOS-versie. Dit heeft Rockstar Games bekendgemaakt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Grand Theft Auto Vice CityGrand Theft Auto: Vice City verschijnt binnenkort voor iOS en Android. Dit heeft Rockstar bekendgemaakt. De iOS-versie van het geroemde spel zal “later deze herfst” in de App Store verschijnen. Vice City verscheen origineel voor de Playstation 2 in 2002, waarna er in 2003 ook pc- en Xbox-versies werden uitgebracht. Je kon net als in andere Grand Theft Auto-spellen door een grote open stad zwerven, maar ditmaal vond het spel plaats in de jaren ’80.

Grand Theft Auto Vice CityVolgens Rockstar krijgt Grand Theft Auto: Vice City opgevijzelde beelden en een aantal andere verbeteringen. Het spel bestuurt vermoedelijk hetzelfde als Grand Theft Auto III voor iOS, die een jaar geleden in de App Store opdook.

Grand Theft Auto: Vice City volgt het verhaal van Tommy Vercetti, een lid van de maffia. Je trekt er op uit om missies in naam van je familie uit te voeren, waardoor je ook in status groeit. Uiteindelijk kun je ook steeds grotere huizen kopen om je auto’s en wapens in op te bergen.

De iOS-versie van Vice City wordt uitgebracht ter viering van het tiende jubileum van het spel. Op 29 oktober 2002 werd de game voor het eerst in de VS verkocht. Dit kan er op wijzen dat het spel aanstaande maandag ook in de App Store staat. De herfst eindigt op 21 december. Rockstar heeft daardoor tot bijna het einde van het jaar om de game uit te brengen.

Bovenstaande screenshot is van de Playstation 2-versie van Vice City.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2012, 15:48
Categorie Games
Onderwerpen grand theft auto, rockstar, vice city

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.