Gordon Ramsay lanceert kookboek op de iPhone

Gordon Ramsay heeft een eigen iPhone-applicatie gelanceerd met 52 recepten, instructies in video's en een interactieve boodschappenlijst.

gordon ramsayNa het succes van Jamie Oliver wil collega-kok Gordon Ramsay ook wel eens zijn geluk beproeven. Hij heeft 52 gerechten in een app laten zetten, die je aan de hand van stapgewijze instructies kunt bereiden. Ben je klaar met koken, dan kun je aan de hand van de foto kijken of jouw gerecht er net zo smakelijk uitziet als die van Gordon. Ook kun je het resultaat naar vrienden sturen om te beoordelen. De app bevat ook een aantal video’s waarin je extra uitleg krijgt.

Ramsay’s app bevat een interactieve boodschappenlijst, bevat een filter voor recepten (al is dat met maar 52 gerechten misschien wat overdreven) en biedt de mogelijkheid om alles zonder internetverbinding te bekijken.

Liever Jamie Oliver op je iPhone? Die biedt iets meer waar voor zijn geld: de app kost ook €5,99 maar bevat 60 recepten, ook voor zien van stapsgewijze uitleg en interactieve boodschappenlijst.

Downloaden: Gordon Ramsay Cook With Me (€5,99) en Jamie Oliver 20 Minute Meals (€5,99)

gordon ramsay iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2010, 7:05
Categorie Lifestyle
Onderwerp voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.