Golfbanen voor iPhone toont Nederlandse en Belgische golfbanen

Golfbanen is een nieuwe Nederlandse app die dit weeekeinde in de App Store verscheen. Je kunt er golfbanen in Nederland, België, Luxemburg en Verenigd Koninkrijk mee zoeken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

golfbanenGolfbanen is een Nederlandse iPhone-applicatie waarmee je golfbanen in Nederland, België, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk kunt vinden. De app zoekt op basis van je huidige lokatie welke golfbanen er in de buurt zijn. Je ziet de hemelsbrede afstand en het adres van de golfbaan. Maar net zo belangrijk is natuurlijk hoeveel het gaat kosten. Ook dat vind je in de app: via het tabblad ‘Tarieven’ zie je of een golfbaan een Greenfee van €0-€20, €20-40, oplopend tot €80+ hanteert. Er zijn ook golfbanen opgenomen die alleen voor leden toegankelijk zijn.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om op basis van provincie te zoeken en bij elke golfbaan heb je een scherm met detailinformatie met aantal holes, par, tarief op werkdagen en in het weekend. Je kunt vanuit de app ook meteen een route laten plannen. Golfbanen is een nieuwe Nederlandse app die dit weekeinde in de App Store verscheen.

Downloaden: Golfbanen (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2012, 13:59
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen golf, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.