Geocaching-app krijgt nieuw startscherm, koppeling met Facebook en Twitter

De officiële Geocaching-app van Geocaching.com heeft een update gekregen. Er zitten nieuwe functies in, zoals een nieuw startscherm en koppeling met Facebook en Twitter.

geocaching kaartDe officiële Geocaching-app van de website Geocaching.com kreeg dit weekend een update. Er zitten nieuwe functies in, zoals een vernieuwd homescreen waarop je avatar en het aantal gevonden caches in één oogopslag te zien zijn. Nieuw is ook de mogelijkheid om in te loggen met je Facebook-account en de gevonden caches te delen op Facebook en Twitter. Geocaching legt daarmee voor het eerst wat meer een link naar buiten. Het aanmaken van een account op Geocaching.com is in de app ook gemakkelijker geworden.

Nieuwe gebruikers kunnen trouwens ook eerst kennismaken via de gratis app Geocaching Intro en pas daarna besluiten of ze de €7,99 aan de volledige Geocaching-app willen besteden. De beginnersapp die maar drie geocaches ondersteunt heeft nog geen update gekregen, de volledige app wel.

geocachingDie is bovendien een stuk sneller geworden en toont voortaan het Trackable-nummer van je Trackable-inventaris. De foutmeldingen zijn duidelijker geworden en je hoeft de veldnotities niet langer in te vullen. De Geocaching-app is in meerdere talen te gebruiken, waaronder Nederlands.

De app werkt als volgt: je start de app, kijkt wat er in de buurt aan verborgen caches te vinden is. Je loopt of fietst er naartoe en probeert aan de hand van aanwijzingen de schat te vinden, waarbij je soms ook eerst wat raadsels moet oplossen. Je kunt ook filteren op terrein, moeilijkheid, grootte of type.

Downloaden: Geocaching (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2012, 12:03
Categorie Navigatie
Onderwerp geocaching

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.