GEAR4 UnityRemote afstandsbediening aangepast voor de iPad

De GEAR4 UnityRemote is aangepast voor de iPad. Voortaan kun je op je iPad je multimedia-apparaten bedienen, zoals tv, dvd-speler en stereo-installatie.

gear4 unityremoteFabrikant GEAR4 heeft de UnityRemote aangpast voor de iPad. De universele afstandsbediening zorgt dat je vanaf je iPhone, iPod touch en iPad de multimedia-apparaten in huis kunt besturen. Het neemt de rol over van alle afstandsbedieningen die met infrarood werken, zoals die van de tv, dvd-speler en Blu-rayspeler. Je bedient alles vanaf één centraal apparaat: de iPad of een ander iOS-apparaat. Dankzij een software-update worden nu nog meer functies ondersteund.

unity remote gear4Op de iPad hoef je niets aan te sluiten; je hoeft alleen de benodigde app te installeren. Hierbij kies je alle apparaten, die je wilt bedienen. Je kunt ook een aantal vaste programmeringen maken, zoals het met één klik inschakelen van tv, dvd-speler en stereo-installatie.

In de nieuwste versie van de UnityRemote-app kun je een onbeperkt aantal favoriete zenders opslaan in de favorietenlijst. Voorheen was er slechts ruimte voor 9 favoriete tv-zenders. Ook nieuw is een persoonlijk display met je eigen foto’s. De iconen op het scherm maak je persoonlijk met digitale foto’s van jezelf. De reactietijd is ook verkort, zodat je sneller kunt overschakelen van bijvoorbeeld tv naar cd-speler.

De UnityRemote is in de winkel verkrijgbaar voor €99,99. De benodigde app is gratis te downloaden.

Downloaden: UnityRemote (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2011, 17:02
Categorie Amusement
Onderwerpen afstandsbediening, gear, ipad, remote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.