Gameloft doet Backstab, Silent Ops en 6 andere games in de aanbieding

Gameloft gooit weer games in de aanbieding voor de iPhone en iPod touch. Het actiespel Silent Ops, het piratenspel BackStab en racegame Fast & Furious 5 zijn net als vijf anderen goedkoop te downloaden.

Aanbiedingen van GameloftHet is weekeinde en een van de grootste uitgevers van mobiele telefoon-games, Gameloft, houdt weer een nieuwe kortingsronde. In het kader van de Back-to-school actie zijn deze keer 8 games te downloaden voor de aangename prijs van 79 eurocent. Voor het eerst zijn ook de Pirates of the Caribbean-achtige game BackStab en het James Bond-achtige spel Silent Ops in prijs gedaald. Normaal kosten de games 5,49 euro.

Silent Ops

Silent Ops tijdelijk goedkoop iPhoneSilent Ops is een actiespel waar we voor de volle prijs niet heel positief over waren in de Game-update, maar voor minder dan een euro komt het spel natuurlijk wel in een ander daglicht te staan. Het is een beetje de James Bond-game zonder de licentie. Je kruipt in de huid van drie geheim agenten die informatie achterhalen en onderweg vijandelijke mensen vermoorden. Omgevingen waarin je dat doet zijn een kantorencomplex, een villa en een boot. Je schuilt achter muren en schiet als je uit dekking bent. Of vecht als je met de vrouwelijke agente speelt. Omgevingen zijn soms fraai maar vaak kaal en gesprekken zijn slordig gedaan. In kwantiteit zet Silent Ops daar nog wel een online multiplayer voor 12 personen tegenover.

Downloaden: Silent Ops (€0,79, was €5,49)

BackStab

Backstab tijdelijk goedkoop iPhoneBackstab is niet direct geïnspireerd door de Pirates of the Caribbean-films, maar kwam wel ongeveer tegelijk met het vierde deel van de filmreeks uit. In het piratenspel speel je Henry Blake, die uit wraakoverwegingen ontsnapt uit handen van de Engelse soldaten. Je klimt op daken, bevecht tegenstanders, besluipt vijanden en praat met personen om missies te vergaren. De kracht van Backstab ligt vooral in de sfeer. Er is een grote spelwereld waardoor je vaak op verschillende manieren kan bewegen. Met zijn rijke kleurgebruik op het Caribische eiland, is het een van de mooiere 3D-games op de iPhone en iPod touch. Over het acteerwerk en de animaties zijn we minder te spreken en ook de camera laat nog wel eens te wensen over. Then again: in negentig procent van de spellen in de App Store zít niet eens acteerwerk. BackStab is voor deze prijs een hele goede aanbieding.

Downloaden: BackStab (€0,79, was €5,49)

Nog meer in de aanbieding:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2011, 20:30
Categorie Games
Onderwerpen fast & furious, gameloft, nova

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.