Cover Orange HD: puzzelspel krijgt nieuwe levels

De 1.8-update van het iPad-spel Cover Orange HD voegt 20 nieuwe levels toe. Hierdoor staat het totaal op 240. In het spel beïnvloed je jouw omgevingen om sinaasappels te redden.

Cover Orange HDDe iPad-versie van het puzzelspel Cover Orange heeft in zijn laatste update een flink aantal nieuwe levels gekregen. In dit spel moeten spelers de omgeving beïnvloeden, om ervoor te zorgen dat zijn sinaasappels niet geraakt wordt door de zure regenbuien die door het level heen zweven. Omdat je de sinaasappels zelf niet kunt oppikken, moet je puzzelen met de objecten in je omgeving om ze alsnog van een zure dood te redden.

Spelers slepen met tonnen, wielen en andere losse objecten, om ze vervolgens te laten vallen op andere voorwerpen in de levels. Hierdoor zet je vaak een kettingreactie op touw: een ton op een bom laat deze exploderen en rolt door een looping heen, terwijl een krat op een rad ervoor zorgt dat deze draait en een soort van roltrap vormt voor je sinaasappels. Levels zijn vooral in het begin niet al te moeitelijk, maar zijn al snel leuk door de bizarre kettingreacties die je kunt veroorzaken.

In versie 1.8 heeft de ontwikkelaar 20 nieuwe levels toegevoegd, waardoor het totaal nu staat op 240. Ook is er een serie nieuwe Game Center achievements om je uit te dagen. Er is ook een Mac-versie van het spel, maar hierin vind je maar 200 levels.

Downloaden: Cover Orange HD (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2011, 21:30
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.