Gameloft brengt gratis Asphalt-racegame voor Audi uit

Asphalt is in een speciale Audi-versie beschikbaar, om een nieuwe auto van Audi te promoten. De game wordt uitgebracht door Gameloft.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

asphalt audiAudi brengt graag apps uit om bepaalde auto’s te promoten. Om de Audi RS 3 onder de aandacht te brengen hebben ze nu een speciale versie van Asphalt 6 uitgebracht, die door Gameloft is ontwikkeld op basis van de bestaande game Asphalt 6. Aanleiding om juist nu met zo’n game op de markt te komen, is de autosalon in Geneve. Vanuit de game kun je bovendien meedoen aan een wedstrijd van Audi. In de ‘Asphalt Audi RS 3 Contest’ moet je proberen om zo hoog mogelijk te scoren in een wereldwijde topscorelijst.

De persoon die de beste tijd neerzet in drie ronden op het parcours van de Bahama’s wint een Audi A3 Sportback 2.0 TFSI Quattro. Je hebt tot 16 maart de tijd om een goede score neer te zetten. Als je de beschrijving in de App Store leest en het app-icoon bekijkt, lijkt deze game vooral gemaakt om de wedstrijd mogelijk te maken. Verwacht dan ook niet de complete line-up zoals je die in Asphalt 6 vindt: daarin heb je de beschikking over 42 verschillende auto’s van fabrikanten zoals Audi, Ferrari, Lamborghini en Aston Martin. Je hebt 12 HD-tracks en kunt meeracen in 11 verschillende leagues op 55 evenementen. Ook kun je je auto tunen. De keuze in Asphalt Audi RS 3 is heel wat beperkter, maar je krijgt alvast wel een voorproefje.

Downloaden: Asphalt Audi RS 3 (gratis)
Ook verkrijgbaar: Asphalt 6: Adrenaline (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2011, 23:36
Categorie Games
Onderwerpen asphalt, auto, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.