Infinity Blade voor iPhone krijgt flinke uitbreiding en prijsverlaging

Infinity Blade heeft een flinke update gekregen met nieuwe vijanden, nieuwe arena's en meer customisatie. De game is voor de eerste keer afgeprijsd.

infinity bladeInfinity Blade is een game, die goed laat zien wat de grafische mogelijkheden van de iPhone zijn. De game is gemaakt met Unreal Engine 3 en heeft zojuist een nieuwe update gekregen. Daarin vind je maar liefst zes nieuwe arena’s om te gaan vechten, waardoor het aantal arena’s meteen wordt verdubbeld. Ook vind je in Infinity Blade 10 nieuwe vijanden, meer dan 30 nieuwe zwaarden, magische ringen en andere attributen. Alle extra’s zijn te vinden in het contentpakket ‘The Deathless Kings’, die de ontwikkelaar gratis aan bestaande spelers beschikbaar stelt.

Het is bovendien de eerste keer dat de game is afgeprijsd, dus voor mensen die van dit type games houden zeker een aanrader. Nieuwe achievements en meer leaderboards moeten de twijfelaars over de streep trekken. In Infinity Board kun je via de NewGame+ mode je eigen karakter bouwen, nieuwe items maken of extra items kopen in de in app-gamewinkel. In de update vind je nog meer mogelijkheden om de game naar je smaak aan te passen.

Infinity Blade (tijdelijk €2,39 – normaal €4,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2011, 14:10
Categorie Games
Onderwerpen game, infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.