Gamekoopjes op de iPad: Real Racing, Grand Theft Auto, Adult Swim

Dit weekend zijn er diverse gamekoopjes vanwege Super Bowl. Er is korting bij Real Racing, Grand Theft Auto en Adult Swim.

real racing hdHet is Super Bowl-weekend in de VS en dat is voor veel ontwikkelaars een mooi moment voor om hun apps weer eens af te prijzen. Firemint heeft drie games uit de serie Real Racing afgeprijsd, Grand Theft Auto: Chinatown Wars is met 50% korting te krijgen en alle titels van Adult Swim zijn afgeprijsd naar €0,79. We bespreken hier alleen de titels die voor de iPad geschikt zijn, maar veel bijbehorende iPhone-games zijn ook met korting te krijgen.

Firemint heeft het racespelletje Real Racing afgeprijsd. Real Racing is een realistische game met online multiplayerfuncties via Game Center, optimalisaties voor iOS 4.2 (inclusief multitasking) en 12 grafisch fraaie tracks. In de career mode kun je meedoen aan 76 evenementen en in totaal 48 auto’s unlocken. Lokaal multiplayer spelen via Wi-Fi of Bluetooth is ook mogelijk.

grand theftGrand Theft Auto is met 50% afgeprijsd vanwege het Chinese Nieuwjaar (dat dit jaar op 3 februari viel). Ook hierbij is niet alleen de iPhone-versie afgeprijsd, maar kun je ook de iPad-versie met extra korting krijgen. De actie geldt tot komende zondag.

  • Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD: van €7,99 voor €3,99

De trailer is hieronder te zien:

amateur surgeonNog niet genoeg korting? Dan kun je dit weekend kijken naar de apps van Adult Swim. Zij hebben alle gametitels afgeprijsd naar €0,79. Het gaat voornamelijk om iPhone-games, maar er zitten ook twee iPad-titels bij. In Amateur Surgeon moet je proberen om met precisie-instrumenten zoals een pizzasnijder en nietmachine allerlei chirurgische ingrepen uitvoeren. De game bevat 27 levels en 3 verborgen operaties. Robot Unicorn Attack is een absurde game, waarbij je door de lucht galoppeert en springt om je dromen te achtervolgen, terwijl je als achtergrondmuziekje het nummer ‘Always’ van Erasure beluistert.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2011, 10:32
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.