Game-update: The Dark Meadow, Watee, Zolaman en voor het eerst: koopjes!

Vanaf vandaag laat iPhoneclub elke dag de beste koopjes op gamesgebied voor de iPhone en iPod touch zien. Daarnaast houden we oog op de nieuwste games, zoals Watee en The Dark Meadow.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

GU MA Watee iPhone iPod touchWe hebben iets nieuws in de Game-update vanaf vandaag: koopjes. In die sectie, die je onderaan de dagelijkse update treft, zie je elke dag de beste aanbiedingen op gamesgebied op de iPhone en iPod touch. Dit doen we omdat er elke dag zoveel leuke spellen worden afgeprijsd, dat het zonde is om ze niet mee te nemen. Daarnaast houden we natuurlijk een vizier op de nieuwste games. Vandaag: horrorspel The Dark Meadow, Zolaman Robot Gunz en het über-schattige Watee. Ja, dat is het paarse poepie hiernaast.

Trailer voor horrorspel The Dark Meadow

GU MA The Dark Meadow iPhone iPod touch iPadDe actiegame Shadowgun die donderdag verschijnt, is niet de enige langverwachte iPhone-game die van het scherm spat. The Dark Meadow doet zichzelf uit de doeken in een nieuwe trailer en ziet er érg goed uit. In anonieme gangetjes in een verlaten landhuis verschijnen de meest fantasierijke creaturen voor het vizier van je kruisboog of de bebloede punt van je bijl. Het spel bestuurt in eerste persoon als een schietspel, maar heeft een gevechtsmechanisme dat doet denken aan Infinity Blade. Dat betekent dat je een spel speelt van ontwijken en aanvallen in een ritme dat grotendeels door de tegenstander wordt bepaald. En de ultieme tegenstander? De witte geestgedaante van een rondborstige vrouw. The Dark Meadow moet in oktober verschijnen. Wij kijken er alvast naar uit.

Bijzonder: Zolaman Robot Gunz

GU MA Zolaman Robot GunzEen kogelvormige robot op twee lange poten schiet op alle robots die hij tegenkomt vanuit een zij-aanzicht. Dat is de kortste manier om Zolaman Robot Gunz uit te leggen. Daarmee is het spelletje nog geen recht aan gedaan, want het biedt wel iets meer. Zo heeft het een bijzondere, roestige bruin-grijze stijl die de verschillende werelden er betrekkelijk warm laat uitzien. Je eigen robot mag er dan wel ‘lief’ uitzien, bewapend met uiteindelijk vier wapens waaronder een stoomgeweer, een machinegeweer en een granatenwerper, staat Zola zijn mannetje. Je koopt de wapens en hun upgrades met goud dat je spaart en verdient. Daardoor word je aanzienlijk sterker, maar de sleutel in overleven ligt in je linker duim, die de hoogte van Zolaman op het scherm bepaalt en de kogelregen van de vijanden moet ontwijken. Zijn benen mogen geraakt worden maar zijn lichaam niet. Na de vijf werelden in de verhaalmodus, volgen er een Survival-stand en een Real Hell-modus waarin je elke minuut een baas krijgt voorgeschoteld. Hè, fijn.
Downloaden: Zolaman Roboy Gunz EN (€0,79)

Trailer van de Dag: Watee

Nog geen paar uur na de Trailer van de Dag-nominatie van Where’s My Water vorige vrijdag, stond het spelletje waarin je water begeleid naar een krokodil al in de Top 5 van best verkochte apps in Nederland. Ook vandaag is alleen Whatsapp meer gedownload. En nu is er alwéér een game met een enorm schattig poppetje dat in het water wil spartelen! De paarse vis Watee is nóg leuker geanimeerd dan Swampy uit Where’s My Water, maar de gameplay is minder bijzonder. Aan de bovenkant van het level ontsnapt een waterstraal die jij moet zien te begeleiden naar de vissenkom. In Where’s My Water deed je dat vooral óndanks de vele obstakels, in Watee doe je dat net als in Cut the Rope vooral weer mét veel obstakels. Alle objecten die je hebt veranderen de straal van richting of absorberen het even – en in sommige van de 40 levels moet je tientallen objecten precies zo plaatsen dat het water de goede kant op gaat. Dat is soms best naar, maar het drukt de pret niet. We smelten voor Watee.
Downloaden: Watee (€0,79)

De koopjeshoek

In de koopjeshoek van de Game-update tref je vanaf nu elke werkdag de afgeprijsde games die wij de moeite waard vinden. Op het moment van schrijven zijn dat in willekeurige volgorde:

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Elke dag het laatste gamenieuws in de Game-update.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2011, 21:21
Categorie Games
Onderwerpen horror, iculture speelt, the dark meadow

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.