Facebook-engineer stapt op na frustraties over iPad-app

Facebook-engineer Jeff Verkoeyen is opgestapt bij Facebook. Hij heeft al vijf maanden geleden de iPad-app opgeleverd, maar Facebook heeft nog steeds niets aangekondigd of uitgebracht.

facebook ipadOoit stapte de ontwikkelaar van de Facebook-app voor de iPhone op, omdat hij gefrustreerd raakte over het (soms wat grillige) goedkeuringsproces van Apple in de App Store. Nu is er opnieuw een Facebook-engineer die de handdoek in de ring gooit. Maar deze keer gaat de frustratie niet om Apple. Engineer Jeff Verkoeyen ziet het niet meer zitten bij Facebook, omdat zijn bedrijf er niet in slaagt om een iPad-app te maken. De app werd al vijf maanden geleden opgeleverd.

Jeff was leider van het team dat de iPad-app ontwikkelde. In een passage op zijn persoonlijke blog schrijft hij, dat de app al maanden klaar is, maar nog steeds niet door Facebook is aangekondigd. Het openhartige fragment is later uit de blogposting geschrapt, maar is nog wel te lezen in de rss-feed en op andere websites.

De teleurgestelde engineer is nu naar het mobiele team van Google overgestapt. Jeff gaat nu in zijn vrije tijd verder werken aan open source iOS-projecten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2011, 21:14
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.