Fruit Ninja: Puss in Boots voor de iPad verschenen

Halfbrick heeft Fruit Ninja: Puss in Boots in de App Store uitgebracht. In dit fruithakspel begeleid je de hoofdrolspeler uit de gelijknamige film terwijl je verschillende uitdagingen afrondt.

Fruit Ninja: Puss in BootsVandaag heeft ontwikkelaar Halfbrick Fruit Ninja: Puss in Boots uitgebracht voor de iPad en iPhone. Het spel lijkt erg op de originele Fruit Ninja, waarin je fruit met je vinger doomidden moet snijden. Hij werd ontwikkeld in samenwerking met de makers van de gelijknamige film. Twee nieuwe spelmodi zorgen ervoor dat hij wel iets anders in elkaar steekt.

Het meest vernieuwend is de spelmodus Bandito, waarin je steeds moeilijkere fruitcombinaties doorhakt om een hogere score te krijgen. Er is vooraf bepaald hoe fruit het level invliegt, waardoor je binnen aparte patronen bommen ontwijkt terwijl je uitdagingen afrondt. Hierdoor zijn sommige levels vrij puzzelachtig.

Hoe de spelmodus Desperado zich onderscheidt van de klassieke spelmodus in het originele Fruit Ninja is minder duidelijk. Hierbij hakken spelers binnenvliegend fruit doormidden terwijl ze moeten voorkomen een bom te raken of fruit te missen. In de App Store-omschrijving belooft ontwikkelaar Halfbrick dat er in deze variant echter meer fruit en unieke fruitgolven zijn. Een voorwerp uit de film, de Magic Bean, zou ook in levels opduiken.

Bandito en Desperado zijn de enige twee speelbare spelmodi in Fruit Ninja: Puss in Boots. Een karig aanbod, vooral als je bedenkt dat het origineel het dubbele biedt. Daar staat wel tegenover dat je voor de iPad-versie van Fruit Ninja €2,39 betaalt, terwijl Puss in Boots slechts €1,59 van je vraagt.

Downloaden: Fruit Ninja: Puss in Boots HD (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2011, 11:07
Categorie Games
Onderwerpen fruit ninja, halfbrick

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.