Fruit Ninja: Puss in Boots verschenen in de App Store

Fruit Ninja: Puss in Boots is een nieuwe versie van het fruithakspel gebaseerd op de gelijknamige film. Vooral de spelmodus Bandito biedt veel nieuws: hierin moet je fruit in vaste patronen hakken.

Fruit Ninja: Puss in BootsOntwikkelaar Halfbrick heeft vandaag Fruit Ninja: Puss in Boots uitgebracht voor de iPhone en iPad. Het spel werd ontwikkeld in samenwerking met de makers van de gelijknamige film en lijkt erg op de originele Fruit Ninja, waarin je fruit met je vinger doormidden moet snijden. Twee nieuwe spelmodi zorgen ervoor dat hij wel iets anders in elkaar steekt.

De meest vernieuwede spelmodus is Bandito, waarin je steeds moeilijkere fruitcombinaties moet doorhakken om een hogere score te krijgen. De manieren waarop fruit het level invliegen zijn vooraf bepaald, waardoor je binnen aparte patronen bommen moet ontwijken terwijl je uitdagingen afrondt. Sommige levels hebben zelfs wat weg van puzzels.

Wat de spelmodus Desperado onderscheidt van de klassieke spelmodus in het originele Fruit Ninja is minder duidelijk. Spelers hakken hier binnenvliegend fruit doormidden terwijl ze moeten voorkomen een bom te raken of fruit te missen. Ontwikkelaar Halfbrick belooft in de App Store-omschrijving dat er in deze variant echter meer fruit en unieke fruitgolven zijn. De Magic Bean, een voorwerp uit de film, zou ook in levels opduiken.

Desperado en Bandito zijn de enige twee speelbare spelmodi in Fruit Ninja: Puss in Boots. Karig, vooral als je bedenkt dat het origineel het dubbele biedt. Gezien je voor hetzelfde geld dit origineel kunt aanschaffen, voelt deze reclamevariant ook niet helemaal eerlijk.

Downloaden: Fruit Ninja: Puss in Boots (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2011, 10:56
Categorie Games
Onderwerpen halfbrick, ninja

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.