Foursquare introduceert deze week nieuw ontwerp

Foursquare heeft op Twitter laten doorschemeren dat er deze week een nieuwe versie van hun app zal verschijnen. In een bijgevoegd screenshot is te zien hoe je via Foursquare kunt zoeken naar bijvoorbeeld een leuke plek om uit te gaan op een specifieke locatie. Een gepersonaliseerde kaart binnen de app moet het makkelijker maken om […]

Foursquare heeft op Twitter laten doorschemeren dat er deze week een nieuwe versie van hun app zal verschijnen. In een bijgevoegd screenshot is te zien hoe je via Foursquare kunt zoeken naar bijvoorbeeld een leuke plek om uit te gaan op een specifieke locatie. Een gepersonaliseerde kaart binnen de app moet het makkelijker maken om te zien waar je vrienden zijn geweest.

De update van Foursquare lijkt zich vooral te richten op het optimaal gebruiken van al je vergaarde check-ins. Door Foursquare te gebruiken om een interessante uitgaanslocatie te kiezen op basis van je vrienden, doet de update erg denken aan iPhone-apps zoals Lunchbox. Een derde screenshot laat zien hoe de app je op locatie kan wijzen op leuke eettentjes.

Foursquare lijkt voort te bouwen op de Explore-functie van de app, waarmee je al op zoek kunt naar populaire restaurants, koffietentjes, winkels en andere gelegenheden. In de nieuwe versie wordt informatie echter op slimme wijze op een kaart gezet, zodat je makkelijker ziet wat er in de buurt is.

Volgens de Twitter-account van Foursquare zal de update deze week in de App Store verschijnen. Het is nog niet helemaal duidelijk op welke dag we de update kunnen verwachten.

Downloaden: Foursquare (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2012, 10:54
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp foursquare

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.