Football Manager 2010 nu in App Store

Football Manager 2010 is nu te koop in de App Store voor €9,99. Football Manager biedt 34 competities waarin je jouw talent als coach kunt tonen, waaronder de Eredivisie.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

Altijd al je favoriete voetbalteam willen managen in de trein? Dat kan nu, want Football Manager 2010 Handheld is vandaag in de App Store verschenen. De game is ontwikkeld door Sports Interactive, de studio die al jaren verantwoordelijk is voor het veelgeprezen managementspel.

De serie staat al bekend als dé voetbalmanager voor de PC en PSP, maar nu kun je dus ook op je iPhone of iPod Touch aan de slag als voetbalmanager. De game, die gisteren pas aangekondigd werd, wordt door SEGA uitgegeven en kost €9,99; niet mis voor een videogame. Zeker als je weet dat de volwassen versie voor de PC (die veel meer mogelijkheden kent) tegenwoordig voor een paar tientjes in de winkel te koop is.

Deze handheldversie van FM 2010 biedt een totaal aan 34 competities, waaronder de Eredivisie. Daarnaast zijn er meer dan 20.000 spelers verwerkt in het spel. Het grote verschil tussen de twee versies is dat je op de iPhone minder competities tegelijk kan draaien en dat de 3D-wedstrijdengine ingeruild is voor een 2D-variant.

Downloaden: Football Manager 2010 (€9,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2010, 19:49
Categorieën Amusement, Games, Sport
Onderwerpen sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.