Food X Friends: iPhone-eetdagboek met vrienden

Food X Friends is een app waarmee je in een dagboek kunt vastleggen welke leuke etentjes je met vrienden hebt gehad. Je herinnert je

food x friendsFood X Friends is een zogenaamd dining journal, een dagboek waarmee je kunt vastleggen waar je met wie hebt gegeten. Was dat onvergetelijke etentje echt zo onvergetelijk? Met deze app leg je de herinnering voor altijd vast. Food X Friends is eigenlijk een soort agenda, waarin je aan de hand van foto’s vastlegt wat, wanneer en met wie je hebt gegeten. Ook kun je aangeven of het eten lekker was. De app is natuurlijk ook goed te gebruiken voor mensen die een speciaal dieet moeten volgen en graag willen vastleggen wat ze gegeten hebben. Je maakt dan eigenlijk geen gebruik van de Friends-functie, waarbij je vrienden kunt taggen en vrienden op de kaart kunt zien.

Je kunt nu in één oogopslag zien hoeveel keer je met een bepaalde vriend hebt gegeten. Krijg je altijd ruzie over geld, dan kun je eventueel ook vastleggen wie de rekening heeft betaald. Je kunt foto’s van je maaltijden maken en vastleggen in de app. Via drag-en-drop-acties kun je je foto’s herschikken, delen met anderen of als diashow afspelen.

food-x-friends-iphone

Bij elke maaltijd kun je meerdere foto’s maken, bijvoorbeeld van de mensen en de gerechten. Je voegt er een notitie aan toe, geeft een waardering en noteert hoeveel het heeft gekost. Je kunt de informatie later ook nog delen via Twitter en Facebook. Herinneringen aan een heerlijke avond met vrienden zijn met deze app nooit meer weg.

Food X Friends kost normaal €1,59 maar is vandaag gratis te bemachtigen.

Downloaden: Food X Friends (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2011, 22:45
Categorie Lifestyle
Onderwerpen dagboek, voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.