Hair Trend for Men 2011: neem je iPhone mee naar de kapper

Hair Trend for Men 2011 is een app die je tijdelijk gratis kunt downloaden en die je op weg helpt bij het kiezen van het juiste kapsel bij de kapper.

hair 2011Wie neemt nou niet zijn iPhone mee naar de kapper? En als je dan toch in de kappersstoel zit, is het wel zo handig om je kapper aan de hand van een foto meteen duidelijk te maken welk type kapsel je wilt. Hair Trend for Men 2011 is een app die je vandaag gratis kunt downloaden en die je tips geeft over het juiste kapsel voor mannen. De app bevat een startscherm met vijf knoppen: huidige haartrends, uitleg welk kapsel bij welke gezichtsvorm past en daarna drie onderdelen met tips voor kort, middellang en lang haar. Wil je bijvoorbeeld het lange haar van Johnny Depp eens proberen, dan vind je in de app een foto.

De foto’s in de app tonen kappersmodellen, afgewisseld met min of meer bekende mensen zoals David Beckham. Bij het onderdeel gezichtsvormen krijg je bij vijf verschillende vormen te zien welk kapsel er het beste bij past. Of het allemaal dé trends van 2011 zijn kun je over discussiëren, maar je hebt in ieder geval een hoop foto’s achter de hand als je bij de kapper weer eens geen goed voorbeeld bij de hand hebt. Alle foto’s zijn offline beschikbaar, dus de app is ook te gebruiken als je kapper in een gebied met slechte dekking woont.

Downloaden: Hair Trend for Men (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2011, 22:18
Categorie Lifestyle
Onderwerp mannen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.