Flower Garden: je eigen bloementuin op de iPhone

Flower Garden is een applicatie waarmee je een virtuele plantentuin kunt verzorgen. Er zit geen doel achter, alleen de lol van het zien opgroeien van kleurrijke bloemetjes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

flower gardenIn de App Store is een nieuwe applicatie met de naam Flower Garden te vinden. Het lijkt op een game, maar het blijkt een simulatie waarbij je je eigen plantjes kunt laten groeien. Flower Garden is een uitkomst voor mensen die geen groene vingers hebben: je gooit een zaadje in de bloempot, gooit er water bij en er komt altijd wel iets uit. Bij sommige bloemen heb je meteen een pot vol bloemetjes, terwijl je er bij andere wat meer tijd in moet steken, maar het kan bijna niet misgaan.

Is het gelukt om je tuintje te vullen met bloemen, dan kun je ze afsnijden en als virtueel boeket naar vrienden sturen. Hoe langer je met de bloemen en planten in de weer bent, hoe meer zaden je kunt unlocken, waardoor de variatie in je tuin toeneemt. In een toekomstige update wordt het ook mogelijk om planten te kruisen, zodat je je eigen unieke planten kunt maken.

Installeren: Flower Garden (€2,39)

Via: Touch Arcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:22
Categorie Games
Onderwerpen garden, planten, tuinieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.