Welke wijn is dat? Drync-Wine heeft het antwoord

Drync-Wine is een nieuwe applicatie voor de iPhone, waarmee je kunt opzoeken welke wijn je aan het drinken bent. Ook kun je een virtuele wijnkelder aanleggen en proefnotities schrijven.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

drync-wineDe Super Wijngids is erg handig als je een fles wijn moet kopen. Maar als je al een paar flessen in de kast hebt staan, helpt de applicatie niet om te bepalen welke fles je moet grijpen voor dat bijzondere etentje en welke fles meer geschikt is om weg te geven aan iemand waar je een hekel aan hebt. Drync heeft nu een gratis en betaalde versie van Drync-Wine uitgebracht, een iPhone-applicatie waarmee je meerdere databases kunt nazoeken om precies de wijn te vinden die je aan het drinken bent. Drync-Wine bevat ook reviews van experts, waarderingen, beschrijvingen en prijsindicaties.

drync-wineJe kunt het gebruiken om wijn te kopen, te onthouden welke wijn je lekker vindt en om mobiel advies te geven wanneer je in een restaurant zit. Ontwikkelaar Drync beweert dat de applicatie zowel voor kenners als voor wijngroentjes geschikt is. Je kunt met Drync-Wine een foto van het label maken, de wijn opslaan in je virtuele wijnkelder, je eigen proefnotities toevoegen en zelfs via de applicatie de wijn aanschaffen. Dat kan allemaal niet met de Super Wijngids maar die heeft weer andere sterke punten.

Met de gratis versie van Drync-Wine heb je informatie over 800.000 wijnen op zak. De Professional-versie is bedoeld voor wijnkenners die hun virtuele wijnkelder op de iPhone willen beheren. Wie toevallig op 17 en 18 april in Boston moet zijn kan de nieuwe applicatie bewonderen op de Wine Riot! ter plekke. Nog makkelijker is om de applicatie gewoon te downloaden, want de Free- en Pro-versie staan allebei al in de App Store.

Meer info: Drync.com
Installeren: Drync-Wine Free (gratis) en Dync-Wine Pro (€7,99)

Inmiddels is er een nieuwe versie van de Drync-app voor iPhone, die wijnflessen herkent door een foto te maken van het etiket.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2013, 12:01
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.