Filmtab biedt laatste nummer van iPad-magazine tijdelijk gratis aan dankzij IFFR

Het vierde nummer van iPad-filmblad Filmtab is in verband met het International Film Festival Rotterdam vandaag gratis te downloaden. Filmtab bevat onder andere besprekingen van films die in de bioscoop en in de winkels zijn verschenen.

Filmtab 4Het januarinummer van iPad-filmblad Filmtab is vandaag gratis te downloaden in verband met het International Film Festival Rotterdam, dat op het moment plaatsvindt. Het Nederlandstalige magazine bevat interviews, recensies en actualiteit over wat er in de bioscoop draait en wat er in de winkels te koop is. In het januarinummer wordt er uitgebreid geschreven over het filmfestival.

Wij schreven vorig jaar voor het eerst over het toen onlangs verschenen Filmtab. Inmiddels zijn er vier verschillende nummers verschenen, waarvan de eerste drie voor €1,59 vanuit de gratis app aangeschaft kunnen worden. Naast artikelen bevat de app ook video’s, waardoor je wel flink wat vrije ruimte nodig hebt op je iPad om het blad te downloaden: het gratis nummer alleen al is 281 MB groot.

Downloaden: Filmtab (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2012, 12:41
Categorieën Amusement, Kiosk, Nederlandse apps
Onderwerp magazine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.