iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België

FlitsMeister Nederland krijgt update, Flitsmeister België gelanceerd

De applicatie FlitsMeister Nederland heeft een update gekregen, waarbij je ook files en flitspalen kunt afmelden. Daarnaast is er een Belgische versie van FlitsMeister gelanceerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

flitsmeisterDe Nederlandse applicatie FlitsMeister heeft een update gekregen, waarin diverse verbeteringen zijn doorgevoerd. Vanaf nu is het mogelijk om als gebruiker zelf ook flitsers te melden: je kunt aangeven of er de mobiele flitser er nog staat of inmiddels is opgeruimd. Het bleek een veelgehoorde suggestie bij de eerdere versie: mensen dachten een flitspaal aan te treffen, maar de politie was inmiddels alweer naar elders vertrokken. Vanaf nu kun je dat doorgeven. Ook is er nieuws voor Belgische gebruikers: in de App Store is de applicatie FlitsMeister België verschenen. Deze bevat nog niet de nieuwe functie om te beoordelen of flitsers er nog staan.


Let op: Flitsmeister België heet tegenwoordig Touring Mobilis.

FlitsMeister België bevat verder dezelfde handige functies die je ook in de Nederlandse variant aantreft: je kunt zelf je favoriete wegen instellen via de functie ‘Mijn Wegen’. Flitsmeister let dan extra op de wegen waarop jij veel rijdt. Meldingen van favoriete wegen staan altijd bovenaan de lijst, met daaronder de overige wegen. Ook bevat Flitsmeister automatische wegherkenning: de applicatie bepaalt met behulp van GPS waar je bent en toont als eerste de meldingen die voor jou relevant zijn. Je hoeft de applicatie niet open te laten staan, want Flitsmeister bevat ook push notificaties. Valt er een flitspaal of andere snelheidsmeting te melden, dan krijg je daarvan een berichtje. Al met al een zeer complete applicatie dus, die zowel flitspalen, mobiele flitsers en files omvat.

Zoals op onderstaande afbeeldingen is te zien hebben de makers veel aandacht besteed aan de grafische weergave. Via knoppen bovenin het scherm schakel je tussen flitsers, files en overige meldingen:
flitsmeister belgie

Downloaden: FlitsMeister Nederland (€2,39) en FlitsMeister België (€2,39)
Meer info: Flitsmeister

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.