Calvetica-kalender werkt na update weer zo strak als ‘ie eruit ziet

De nieuwe versie van Calvetica, Fast Calendar & Tasks, heeft een belangrijke update gekregen op de iPhone, iPod touch en iPad. De update verhelpt enkele fouten die er in zijn geslopen bij 4.3.0, waardoor de app soms vastliep.

Calvetica Fast Calendar and Tasks iPhone iPod touchDe strak uitziende agenda-app Fast Calendar & Tasks, beter bekend als Calvetica, is vannacht geüpdatet naar versie 4.3.1. Daarbij zijn fouten opgelost die er bij de voorlaatste update van 20 januari zijn ingeslopen. Die update verbeterde de snelheid, stabiliteit en functies van de goed gewaardeerde agenda-app, maar zorgde ervoor dat de app vastliep als je de weekknop lang indrukt hield. Ook werden de weeknummers niet bijgewerkt, gaf hij onder sommige omstandigheden aan dat een evenement maar 0 minuten duurde en liep de app vast op de iPad als je verder dan maart 2012 wilde kijken. De problemen zijn nu verholpen.

Door de nieuwste update kan het voorkomen dat je in eerste instantie niet je kalender voor je ziet. Dat kan je verhelpen door bij de drie knoppen linksboven in beeld je kalenders weer te activeren. Calvetica kalender iPhone screenshotCalvetica synchroniseert met de standaard iOS-kalender en, mits verbonden met elkaar, ook met iCal op de Mac en Google Calendar. Alle agenda’s zijn opnieuw te verbinden met de toepassing.

Calvetica heeft een roerige geschiedenis. De app was in zijn originele vorm zó geliefd, dat de makers er in de App Store-recensies flink van langs kregen toen ze de app een totaal nieuw uiterlijk gaven in versie 4 vorig jaar juli. Naar aanleiding daarvan bracht ontwikkelaar Mysterious Trousers nog dezelfde maand het origineel opnieuw op de markt. Dat kan je nog steeds downloaden voor 79 cent onder de naam Calvetica Classic (App Store-link). Toch geniet ook de vernieuwde Calvetica een hoge beoordeling van 4 sterren in de Nederlandse App Store.

Downloaden: Fast Calendar & Tasks (Calvetica) (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2012, 11:34
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.