FlightTrack voor iPhone krijgt aanpasbare reisdetails

FlightTrack voor iPhone heeft een update gekregen met een aanpasbare sectie met reisdetails. Ook kan de app beter omgaan met grote hoeveelheden vluchten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

flighttrackFlightTrack is een app voor mensen die vaak het vliegtuig moeten nemen. Je kunt vluchten in de gaten houden en details vastleggen, zoals je stoelnummer en boekingsnummers. Versie 4.1 van FlightTrack biedt nu de mogelijkheid om een nieuw onderdeel Travel Details te bekijken én te bewerken. Je kunt je vluchten voorzien van een label en notities toevoegen. Er zit een geïntegreerde kalender in, zodat je de meest geschikte reisdagen kunt kiezen. Ook is er een nieuw instellingenscherm met meer mogelijkheden. Oude vluchten verdwijnen automatisch uit de lijst.

De app kan nu beter omgaan met grote hoeveelheden vluchten en wanneer je offline bent of met een slechte netwerkverbinding te maken hebt. De gebruikersinterface voor het synchroniseren met de iPhone-agenda en de externe dienst TripIt is ook verbeterd. TripIt is alleen beschikbaar als je FlightTrack Pro (€7,99) aanschaft. De basisversie bevat weerinformatie, informatie over gates en bagage-afhaal, geschatte vertragingen bij vluchten en overzichten van stoelen via SeatGuru. In de Pro-versie komen daar push notificaties, vertragingen op luchthavens en TripIt-synchronisatie bij. Je kunt beide apps zowel op de iPhone als de iPad installeren.

Downloaden: FlightTrack (€3,99), FlightTrack Pro (€7,99)

20:30 uur: Artikel gecorrigeerd met juiste prijs voor FlightTrack Pro en downloadlinks toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2011, 20:33
Categorie Reizen
Onderwerpen flighttrack, reizen, vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.