Flickr Photos voor iPad goedgekeurd door Apple

Bij de lancering van de iPad is er meteen een Flickr-applicatie beschikbaar: flickr Photos toont je foto's, kan foto's downloaden en je kunt foto's van vrienden bekijken.

flickr photosDe iPad is erg geschikt om foto’s te bekijken of om dienst te doen als digitaal fotolijstje als je ‘m niet gebruikt. Gelukkig is er straks bij de lancering van de iPad ook meteen een Flickr-applicatie beschikbaar, maar het is geen officiële app. De applicatie flickr Photos kost straks €2,39 en geeft je de mogelijkheid om foto’s te bekijken via een mooie interface. De basisfuncties zijn ook beschikbaar. Maar toch kun je je afvragen of mensen wel zo’n applicatie gaan kopen. Het scherm van de iPad is immers groot genoeg om via de normale website je foto’s te bekijken.

Met flickr Photos kun je de foto’s downloaden en bekijken. Ook heb je toegang tot de Flickr-foto’s van je contactpersonen. De belangrijkste reden waarom je misschien toch deze applicatie zou kopen, is dat de gebruikersinterface is aangepast aan die van de iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2010, 9:42
Categorie Uncategorized
Onderwerpen flickr, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.