iPad-games van IUGO gratis voor bestaande klanten

IUGO gaat alle iPad-versies van games die ze uitbrengen ook geschikt maken voor de iPhone. Er komt een universele versie van de game, die zowel op de iPhone als de iPad te spelen is.

iugo zombie attackSpelletjesuitgever IUGO heeft aangekondigd dat de iPad-versies van de games die ze gaan uitbrengen geen extra aankoop vereisen. Gebruikers van de huidige iPhone-games kunnen gratis upgraden naar de XL-versie van de games. De volgende spelletjes zijn in ieder geval gepland: Zombie Attack! Second Wave XL (zie screenshot), Cliffed XL, Implode XL en ESCAPE: Norm’s World XL. ESCAPE is een compleet nieuwe game.

IUGO heeft het update-probleem als volgt opgelost: ze gaat de iPad-versies als universele applicatie uitbrengen. Zoals al eerder uitgelegd zijn iPad-applicaties er straks in drie varianten: apps die oorspronkelijk voor de iPhone zijn uitgebracht (en in uitgerekte resolutie op de iPad draaien), apps die speciaal voor de iPad zijn ontwikkeld en universele apps, die op beide apparaten goed werken. De resolutie van de game wordt daarbij aangepast aan het apparaat dat je gebruikt.

Er zijn nog veel meer spelletjesmakers die games voor de iPad hebben aangekondigd, zoals collega Pangea.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2010, 10:07
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.