Flick Music: voormalige app Musaic laat je muziek ontdekken op iPhone en iPad

Flick Music is de nieuwe naam van Musaic, een muziekapp met aanbevelingen voor muzieknummers en artiesten, met vrijwel dezelfde functies als Twitter Music.

flick-music-handWat Twitter Music kan, kan Musaic al veel langer. De grafisch mooi uitgevoerde app toont een mozaïek van albumhoezen en foto’s van artiesten waar je doorheen kunt bladeren. Musaic kreeg een update naar 2.0 en heeft meteen een nieuwe naam gekregen: Flick Music. Ook toegevoegd in de app: nieuwe knoppen en live iTunes-ranglijsten van de meest gekochte nummers. De functie van de app is nog steeds hetzelfde: aanbevelingen doen voor artiesten en muziek afspelen. Dit doe je via een interface zonder knoppen, waarbij je previews van muzieknummers en albums omdraait om soortgelijke albums en artiesten te zien.

Ontwikkelaar Revolutionary Concepts zag Twitter Music blijkbaar aankomen, want ze zijn de afgelopen maand druk bezig geweest om hun app te vernieuwen, waarbij ook meteen performanceverbeteringen zijn meegenomen. Je kunt overal op het scherm vegen om naar de volgende track te gaan. Ook zijn er vingerbewegingen om het volume aan te passen.

Downloaden: Flick Music (introductieprijs €0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2013, 16:47
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, twitter music

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.