Tip: meer artikeldetails zien in iCulture-app

De iCulture-app toont standaard geen artikeldetails. Via de instellingen kun je dit veranderen, waardoor je wel auteursnaam en tijdstip van publiceren ziet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iculture-metadata-weergaveDe nieuwste versie van de iCulture-app toont bij artikelen geen artikeldetails, zoals tijdstip van publiceren en naam van de auteur. We hebben dat gedaan op verzoek van gebruikers: sommige mensen vinden de extra informatie te druk en zien liever een zo kaal mogelijke app. Wie wel details wil zien bij een artikel, kan het gemakkelijk weer inschakelen via de instellingen van de iCulture-app. Deze tip legt uit hoe dat moet:

  1. Open de iCulture-app.
  2. Ga naar het tabblad Meer.
  3. Kies Instellingen.
  4. Blader omlaag naar Metadataweergave.
  5. Zet de schakelaar aan.


Je ziet nu voortaan extra informatie bij de artikelen. Je hebt alleen de mogelijkheid om het relatieve tijdstip te zien, dus het aantal uren geleden. Wil je weten op welk tijdstip een artikel is gepubliceerd, dan kun je dat via de (desktopweergave van de) website natrekken. Onderstaande afbeeldingen laten het verschil tussen de weergave in da app zien: links de standaardinstelling met alleen de titel van het artikel, rechts de weergave met auteursnaam en tijdstip van publiceren.

Downloaden: iCulture (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

iculture-zonder-metadata iculture-met-metadata

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2013, 13:08
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerp iCulture-app

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.