Update voor Halftone: actieballonnen en lettertypes

Maak een stripje van je foto met Halftone. De fantastische iPhone-applicatie heeft een update gekregen waarmee je onder andere actieballonnen in je striptekeningen kan neerzetten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Halftone update voor de iPhoneEen grote update maakt Halftone een nog leukere applicatie. We bespraken de iPhone-app waarmee je foto’s omtovert tot stripjes een tijdje geleden al. In de reacties werd Halftone toen meteen al gebombardeerd tot must-have. Inmiddels is er een puike update verschenen. Zo zijn er nu actieballonnetjes die je kan toevoegen aan strips, die echte stripteksten bevatten als BLAM!, HAHA, een hartje en wolkjes die snelheid uitstralen. Je kan de kleur, de positie en het formaat ervan aanpassen. Nu kun je écht stripjes maken.

Ook zijn er twee nieuwe lettertypes beschikbaar: Billy the Flying Robot en Alter Ego. Zo is er wat meer variatie toe te brengen in de cartooneske letters. Een andere verbetering is de rechtstreekse uploadmogelijkheid naar Twitpic en de grove pixel is standaard vervangen door een wat fijnere waardoor je minder kwaliteit van de foto verliest. Gebruikers die de app voor het eerst opstarten, krijgen nu bovendien een korte instructie te zien.

Het enige dat nog mist is de optie om tot stripjes vermaakte foto’s achter elkaar te zetten, maar we hebben het gevoel dat die update nog wel eens kan komen…

Downloaden: Halftone (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2011, 17:37
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen comics, halftone, strips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.