FitStar: op de persoon toegespitste sportvideo’s in iPad-app

De nieuwe fitness-applicatie FitStar geeft je sportvideo's toegespitst op je leeftijd, lengte, conditie en wat je wil trainen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FitStarDe sportapplicatie FitStar probeert een interactief alternatief op de traditionele trainingsvideo’s te zijn. Je geeft je gewicht, lengte, leeftijd en trainingsdoelen aan, waarna de app je een paar trainingen voorschotelt die op bepaalde momenten in de week kunt uitvoeren. Iedere training gaat gepaard met een video waarin wordt getoond wat je precies moet doen en onderin het scherm laat een teller zien hoe lang je nog een bepaalde oefening moet uitvoeren. FitStar is een initiatief van Mike Maser, een voormalig topman bij Digg en AOL.

FitStar blijft je nieuwe trainingen voorschotelen om je te helpen het ingestelde doel te behalen. Zo krijg je video’s met krachttrainingen te zien als je jouw lichaamskracht wil verbeteren en moet je met cardiotrainingen aan de slag als je probeert af te vallen of je conditie wil verbeteren. Je kunt in de app meerdere doelen aangeven, waardoor de geboden trainingen ook meer kunnen variëren.

In de video’s van FitStar worden de trainingen gedemonstreerd door Tony Gonzales, een American Football-speler die deel uitmaakt van de Atlanta Falcons. Iedere week kun je twee trainingsvideo’s van 10 tot 20 minuten bekijken, maar zodra je meer dan dat wil doen moet je betalen. Voor €4,49 of €10,99 per maand kun je trainingen toegespitst op wat je wil trainen zo vaak als je wil uitvoeren. FitStar is Engelstalig.

Downloaden: FitStar: Tony Gonzales (gratis, in-app aankopen, iPad, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 11:31
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerp fitness

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.