Fitness Faceoff bewegings wedstrijd iPhone

Fitness Faceoff: maak van sporten een strijd

Hoe meer je beweegt, hoe meer munten je hebt om het kasteel van de ander te belegeren. Geinig, dit Fitness Faceoff op iPhone.

Fitness Faceoff bewegings wedstrijd iPhoneIn apps als Runtastic, Runkeeper en Endomondo is het een fluitje van een cent om je eigen prestaties naast die van een ander te leggen. Maar het kan nog competitiever. Fitness Faceoff maakt van sporten een strijd. Beide spelers kiezen een kasteel. Hoe meer je beweegt, hoe meer munten je ontvangt om het vijandelijke kasteel te vernietigen.

Je kan de munten uitgeven aan allerlei gekke belegeringen. Fitness Faceoff neemt zichzelf niet te serieus. De toon is precies luchtig genoeg: het kasteel dat je kiest is een beetje cartoonesk en heeft jouw profielfoto (afkomstig van je Facebookprofiel) in de vlag, en de aanvallen passen in die lijn. Zo kan je de kantelen van de tegenstander bijvoorbeeld besmeuren met twerkende kalkoenen.

Fitness Faceoff kalkoenen aanval Fitness Faceoff kasteel belegeren

Hoeveel je moet bewegen om de levenspunten van de ander te decimeren, is wat moeilijk in te schatten omdat je naast aanvallen ook verdedigende items kan kopen in de shop. Het kan daardoor best zijn dat een wedstrijd zo taai wordt, dat de lol er na een tijdje wel af is – maar dat is een beetje gissen.

Fitness Faceoff meet je beweging op de iPhone 5s met de M7-coprocessor. Als je geen iPhone 5s hebt, kan je ook de bekende FitBit-bandjes gebruiken om de bewegingsstrijd in je voordeel te beslechten.

Pluspunten

  • Werkt met iPhone 5s en FitBit
  • Kan motiveren tot meer sporten

Minpunten

  • Kan taaie strijd worden door kasteelreparaties

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2014, 9:49
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen fitbit, fitness, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.