Final Fantasy All the Bravest: ultieme RPG-homage voor iOS

Final Fantasy All the Bravest laat je bekende personages uit de gelijknamige gamereeks verzamelen en gebruiken in gevechten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Final Fantasy All the Bravest iconSquare Enix heeft voor de verandering eens geen oud Final Fantasy-spel uitgebracht in de App Store, maar een totaal nieuwe game voor het platform ontwikkeld. Final Fantasy All the Bravest combineert personages uit nagenoeg alle Final Fantasy-spellen, die je moet gebruiken om klassieke monsters en eindbazen te verslaan. De uitkomst van gevechten wordt zwaar beïnvloedt door personages die je in het spel kunt vrijspelen of aanschaffen. All The Bravest verandert hierdoor al snel in een variant op Pokémon, waarin je alle oude helden in je verzameling probeert op te nemen.

Final Fantasy All The BravestFinal Fantasy All the Bravest is gevuld met referenties naar eerdere spellen in de serie, waardoor er voor fans van het eerste uur een hoop te vinden is. Het gevechtssysteem is echter zodanig versimpeld en actievoller gemaakt, dat ook de gemiddelde iOS-gamer aan zijn trekken kan komen. Ontwikkelaar Square Enix houdt zich de laatste tijd wel meer bezig met homages aan zichzelf in de App Store: muziekspel Theathrhythm Final Fantasy verscheen afgelopen jaar ook al voor de iPhone, iPad en iPod touch.

All The Bravest is een stuk goedkoper dan de meeste Final Fantasy-spellen in de App Store, maar je kunt alsnog aardig wat kwijt zijn als je alles in de game wil vrijspelen. De meest exclusieve personages die je kunt gebruiken, moeten aan de hand van in-app aankopen worden gekocht.

Downloaden: Final Fantasy All the Bravest (€3,59, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2013, 9:18
Categorie Games
Onderwerpen final fantasy, square enix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.