Feuten-app van BNN: laat jezelf ontgroenen in iPhone-app

De Feuten-app van BNN laat je afleveringen van de studentenserie vooruit kijken in de app. Ook moet je opdrachten uitvoeren voor een virtuele ontgroening.

feuten appHet derde seizoen van de tv-serie Feuten komt eraan en brengt een eigen iPhone-app met zich mee. BNN heeft de mobiele app Feuten laten maken om kijkers meer te betrekken bij deze studentenserie. Met de Feuten-app kun je vooruit kijken. Direct na de aflevering op tv is al de volgende aflevering via de app te bekijken. Maar je gaat ook zelf aan het werk: door lid te worden van H.S.C Mercurius en net als Bram opdrachten uit te voeren. Tim Murck, die de rol van Olivier de Ruyter speelt in de serie: “Zoals bij elke vereniging worden ijver en een prominente status beloond. Wat ik alvast weg kan geven is dat we een extra zaal bij de filmpremière hebben geregeld waar de meest prominente leden voor uitgenodigd worden.”

Aan de hand van de ervaringen van de eerstejaars studenten Jeroen en Reneé krijg je een kijkje in de wereld van Mercurius tijdens het eerste jaar. Maar er zijn ook opdrachten voor jou als gebruiker, waarbij je opdrachten krijgt om de ontgroening door te komen en vervolgens hogerop te klimmen binnen de vereniging. Op de ledenpas in de app zie je aan de hand van stempeltjes wat je status is. Pas als je de ontgroening doorlopen hebt mag je afleveringen van de tv-serie vooruitkijken in de app.

Het derde seizoen van Feuten gaat op 26 augustus om 21:25 uur van start op Nederland 3. Lees ook: ons overzicht van handige studentenapps voor iPhone en iPad.

Downloaden: Feuten (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

feuten app 1 feuten app 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2013, 21:00
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen bnn, studenten, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.