Feedly voor iOS lost vervelende bug op

Feedly heeft een vervelende bug opgelost, waardoor je een 'Over capacity'-melding te zien kreeg. De app had moeite met het interpreteren van data dat van Google Reader terugkwam.

feedly-over-capacityDe iOS-app van Feedly heeft geen last meer van de ‘Over capacity’-bug. Dankzij een update die vannacht verscheen krijg je geen vervelende melding meer tijdens het gebruik van deze RSS-app. Het probleem was ontstaan door wijzigingen bij Google, waardoor het importeren van Google Reader-accounts spaak liep. De ‘Over capacity’-bug had dus niets te maken met teveel gebruikers, maar met een programmeerprobleem. Daardoor kreeg de Feedly-app HTML-code aangeleverd van Google, terwijl JSON (JavaScript Object Notation) werd verwacht. Feedly loste het probleem meteen op, maar het duurde daarna even voordat de update werd goedgekeurd.


Je hebt overigens nog tot 15 juli de tijd om je Google Reader-gegevens te downloaden. Daarna zullen alle gegevens definitief worden gewist. Nog steeds op zoek naar een alternatief? We hebben diverse alternatieven voor Google Reader op een rij gezet. Feedly kwam daarbij als favoriete RSS-dienst en als favoriete RSS-app uit de bus.

Downloaden: Feedly (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2013, 10:02
Categorie Nieuws
Onderwerpen feedly, rss
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.