Evers Staat Op kondigt officieel iPhone-app met webcam en wekker aan

Evers Staat Op, de ochtendshow van Radio 538, heeft een eigen iPhone-applicatie gelanceerd met o.a. nieuws, fragmenten en een wekkerfunctie.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Evers Staat OpHet Radio 538-programma ‘Evers Staat Op’ heeft een eigen iPhone-applicatie gekregen. Met de applicatie kun je ‘s ochtends live naar de ochtendshow van Edwin Evers kijken en luisteren via de webcam. Een leuke functie is de wekkerfunctie waarmee je op een gewenst tijdstip (tussen 6:00 en 10:00 uur) gewekt kan worden door de live-uitzending op Radio 538. Hij is ook in te stellen als ‘gewone’ wekker. Je moet wel binnen de app blijven, anders werkt de wekker niet.

Naast het luisteren naar de uitzending kun je gesprekken uit het programma terugluisteren en de video’s van live-optredens uit de show terugkijken. Via de app heb je ook toegang tot nieuwsberichten. Er is een sectie met entertainmentnieuws, maar ook nieuwslezer Henk Blok heeft een eigen rubriek. In ‘Henk’s Nieuws’ kun je zijn dagelijkse krantenoverzicht terugluisteren.

‘Evers Staat Op’ is al jaren het best beluisterde ochtendprogramma van Nederland. Edwin Evers en zijn side-kicks Rick Romijn en Niels van Baarlen presenteren het op werkdagen tussen 6:00 en 10:00 uur. Op zaterdagochtend is Edwin Evers er van 8:00 tot 12:00 uur.

Alhoewel de app vandaag via een officieel persbericht vanuit Radio 538 is aangekondigd, blijkt deze al sinds 18 mei in de App Store te staan. Evers Staat Op heeft op 30 mei nog een update gekregen naar versie 1.1. Waarom Radio 538 de app nu pas aankondigt is helaas niet duidelijk.

Radio 538 heeft naast ‘Evers Staat Op’ ook nog een aantal andere apps: Radio 538, 538 Dance Department, 538 Juize en Radio 10 Gold. Deze zijn samen al mee dan 625.000 keer gedownload, laat het radiostation weten. Evers is niet de enige ochtendshow met een eigen app, ook Giel Beelen van 3FM heeft een iPhone-applicatie.

Downloaden: Evers Staat Op (gratis)

Update 20:25 uur: Extra informatie over officiële aankondiging en oudere versie toegevoegd. De titel is ook gewijzigd van ‘Evers Staat Op lanceert iPhone-app met webcam en wekker’ naar ‘Evers Staat Op kondigt officieel iPhone-app met webcam en wekker aan’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2011, 20:26
Categorieën Muziek, Nederlandse apps
Onderwerpen 3 FM, radio, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.