Evernote Hello contact leggen iPhone

Evernote Hello: proefperiode met maand onbeperkt visitekaartjes scannen

Evernote Hello krijgt een proefperiode met een maand lang onbeperkt visitekaartjes scannen in de iPhone-app. De concurrentie wordt zwaarder.

Evernote Hello contact leggen iPhoneEvernote Hello, de contacten- en visitekaartjes-app toebehorend aan de notitie-app Evernote, maakt dankzij een update ook gebruik van informatie uit het adresboek dat al op je iPhone stond. De informatie die je in Hello invoert over ontmoette zakelijke contacten, kan je zo aanvullen met algemene contactgegevens uit je adresboek. Daarnaast krijg je een voorproefje van het Premium-abonnement: je mag gedurende dertig dagen onbeperkt visitekaartjes inscannen met de applicatie.


Dat bespaart heel wat handmatig invoerwerk, en daarom is het ook zo’n belangrijke pijler van het Evernote Premium-abonnement, dat je overigens overkoepelend voor Evernote afsluit en niet alleen voor Hello. Een maand Evernote Premium kost 4,49 euro, voor een jaar betaal je 39,99. Zonder abonnement kan je na de proefperiode slechts vijf visitekaartjes per maand scannen.

Evernote Hello 2.2 voor de iPhone is verder voorzien van meer in te vullen contactvelden in je eigen profiel. Daarnaast mag de app niet meer vastlopen bij het scannen van visitekaartjes en het overnemen van de gegevens daarop in de contactvelden in de applicatie. Bezitters van het Premium-abonnement krijgen een extra optie. Die kunnen een wachtwoord op de app zetten.

De contactenapp van Evernote richt zich nadrukkelijk op het vastleggen van contacten uit nieuwe ontmoetingen. Daarmee onderscheidt de app zich van de concurrentie, maar die wapent zich steeds beter. Zo kan je in de adresboek-apps Brewster en Cobook al visitekaartjes in de app aanmaken en die uitwisselen met andere gebruikers.

Downloaden: Evernote Hello (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.