Pinterest voor iOS uitgebreid met pushnotificaties

Pinterest heeft zijn sociale prikbordapp voor iPhone en iPad uitgebreid met push notificaties als iemand repint of een opmerking plaatst.

PinterestSociaal netwerk Pinterest heeft zijn app voor de iPhone en iPad van een update voorzien. In de nieuwe versie van het populaire visuele prikbord zijn eindelijk pushnotificaties mogelijk. Deze kunnen worden ingesteld als iemand een opmerking plaatst, iets liket of een bericht repint. Het is nu ook mogelijk om een Pinterest-contact te vermelden in een opmerking.

Je kunt in de nieuwe versie direct vanaf internet pinnen. De update kent ook een functie die alleen voor de iPhone en iPod touch bedoeld is. Een pin kun je direct naar een andere gebruiker verzenden. Ook zeggen de ontwikkelaars dat je vanaf meer locaties kunt pinnen. In de zoekfunctie zijn suggesties toegevoegd om sneller bij een resultaat te komen. Daarnaast kun je vrienden uitnodigen om te pinnen op een group board.

De nieuwe functionaliteit van Pinterest komt als gelegen. Ondanks het succes van de dienst krijgen andere sociale prikborden zoals We Heart It steeds meer nieuwe en tevreden gebruikers. We Heart It heeft inmiddels 6245 beoordelingen in de App Store, terwijl Pinterest nog op 5631 staat.

Downloaden: Pinterest (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2013, 10:35
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen pinterest, pushberichten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.