Eventbrite maakt tickets in Passbook zetten makkelijker

De ticket-app Eventbrite maakt het makkelijker kaartjes voortaan in Passbook te zetten. Ook kan je nu zoeken op datum per evenement.

Eventbrite iPhone headerDe ticket-app Eventbrite is geüpdatet voor de iPhone met een nieuwe sectie van populaire categorieën. Zo kan je nu in het hoofdscherm van de applicatie zoeken op populaire categorieën die onder de zoekbalk zijn toegevoegd als vierkante tegels. Daar staan bijvoorbeeld Muziek, Conferenties en Voedsel/ wijn onder. In de filtermogelijkheden kan je evenementen voortaan bovendien sorteren op datum, zodat je niet alleen ziet welke evenementen dichtbij zijn, maar ook welke als eerst volgen.

Halverwege oktober meldden we al dat Eventbrite 20.000 Passbook-tickets opleverde, waarmee de app een voorlopersrol in Nederland speelt. In de nieuwste versie 2.3 van de applicatie, is het echter nog makkelijker geworden om tickets in je Passbook te zetten. Je kan in de app inloggen met het mailadres waarmee je je bij evenementen hebt opgegeven, en Eventbrite zet vervolgens de evenementen onder elkaar die je meteen in Passbook kan zetten. Ook kan je vanaf een nieuwe uitnodiging een evenement aan Passbook toevoegen nadat je je ervoor hebt geregistreerd en aangemeld.

Downloaden: Eventbrite (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2012, 10:42
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen evenement, passbook, tickets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.