Eredivisie Voetbal: snel en gratis livestanden zien op de iPhone

Eredivisie Voetbal is de snelste en voordeligste manier om live voetbalstanden uit de Nederlandse Eredivisie te volgen op de iPhone of iPod touch. De applicatie biedt echter geen push notifications.

Eredivisie Voetbal livestanden op de iPhone iPod touchEr zijn verschillende applicaties om live voetbalstanden te volgen van de Nederlandse Eredivisie. Voetbal International biedt het aan tegen betaling van 1,59 euro in de eigen applicatie, Johnny Wants Football doet het voor 3 euro en LiveScore houdt het gratis bij, maar is vrij langzaam. En dus is er ruimte voor de nieuwe applicatie Eredivisie Voetbal, die eenvoudig maar gratis de livestanden van de Nederlandse hoofdcompetitie weergeeft.

De applicatie van H&A Software LLC komt tegelijk met vergelijkbare apps voor de Franse, Spaanse, Duitse, Italiaanse en Engelse competities. Het geeft al een beetje aan dat Eredivisie Voetbal zich op snelheid richt. Géén doorklikmenu met allerlei competities, maar een speciale applicatie voor de Nederlandse standen. Je komt de toepassing dan ook meteen binnen op de pagina die de Eredivisie Voetbal eindstanden vorige rondewedstrijden van de eerstvolgende of huidige ronde laat zien. Met een balk met cijfers bovenin kun je eenvoudig schuiven naar alle speelrondes. Zo is het nu al te zien welke wedstrijden de afsluitende 34ste ronde worden afgewerkt. Bij de rondes die geweest zijn, kun je op een score drukken om het wedstrijdverloop te zien.

Het scoreverloop beperkt zich alleen tot de doelpunten. Gele en rode kaarten, wissels en opstellingen worden niet vermeld. Wel wordt de pagina van een wedstrijd die bezig is, automatisch ververst als hij open staat. Onder het scoreverloop vind je een knop ‘Zoek op YouTube’ en worden de laatste resultaten van de wedstrijd weergegeven. Ook kun je met de knop Stand in het scoreverloop Eredivisie Voetbal klassementzien waar de clubs zich in het klassement bevinden. In het hoofdmenu met de wedstrijden is de knop Stand eveneens onderin beeld te vinden, alsmede ‘Deze week’ om meteen naar de huidige speelronde te gaan en een Info-knop met een disclaimer. In de app zelf is ook een mailadres te vinden waar fans van de Belgische competitie zich tot kunnen wennen om een soortgelijke app aan te vragen.

Eredivisie Voetbal doet niet aan pushberichten en het is de vraag hoe snel de applicatie is als honderden voetbalfans tegelijk van de dienst gebruik maken, maar vooralsnog is de applicatie de snelste gratis manier om live voetbalstanden te volgen.

Downloaden: Eredivisie Voetbal (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2011, 17:24
Categorie Sport
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.