Evernote Peek krijgt meer talen en notebooks organiseren

Evernote Peek heeft een update gekregen met meer talen, meer notebooks en een betere manier om je eigen notebooks te ordenen in stapels. Evernote Peek is een app waarmee je via de Smart Cover van je iPad kunt studeren.

evernote peekEvernote heeft een update uitgebracht voor de studie-app Evernote Peek. Deze app voor de iPad 2 is bedoeld om het studeren makkelijker te maken. Je krijgt een vraag en om het antwoord te bekijken til je de Smart Cover van de iPad 2 op. In de nieuwste versie is ondersteuning voor meer talen toegevoegd. Ook kun je nu je notebooks beter organiseren, door ze op stapels te leggen en te groeperen. Er zijn verbeteringen aangebracht bij het delen van notebooks en er worden nu veertien talen ondersteund.

evernote peekVerder heeft Evernote een serie featured notebooks toegevoegd waarin content van bekende mensen en bedrijven is te vinden. Zo zijn er quizzen van Martha Stewart over voedsel, tuinieren, bruiloften en andere onderwerpen, er zijn vocabulaire-notebooks van Mebean, reken-notebooks van Magoosh, trivia-notebooks over San Francisco en taal-notebooks van Brainscape. Vorige week kreeg Evernote Peek nog een functie met gedeelde notebooks.

Downloaden: Evernote Peek (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2011, 17:17
Categorie Onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.