Engelse band Madness introduceert iPhone-applicatie

De Engelse band Madness heeft een eigen iPhone-applicatie gelanceerd, gelijktijdig met een nieuw album. De applicatie bevat video's, informatie over concerten, songteksten en meer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

madnessDe iPhone trekt tot nu toe vooral artiesten die hun hoogtijdagen al hebben gehad: Depeche Mode, MC Hammer en Carlos Santana bijvoorbeeld. Nu is er opnieuw een bekende band van vroeger, die een officiële iPhone-applicatie lanceert: de Engelse band Madness. In de jaren tachtig had Madness een record aantal singles in de top 10.

Madness is nooit helemaal gestopt: ze hebben een nieuw album uitgebracht en een iPhone-applicatie om de band weer een nieuw, hip imago te geven. De applicatie is mooi vormgegeven met nieuws, foto’s, bijna alle oude en nieuwe videoclips en audioclips, concertnieuws en lyrics van het nieuwe album.

Madness iPhoneTipgever Sjaak zegt: “Madness staat bekend om ‘ska’ maar maakt de laatste jaren meer een eigen ‘Nutty’ sound, wat een mengeling is van allerlei invloeden die de Engelse popmuziek in de afgelopen jaren gehad heeft. Madness is één van de hoofdacts op Pinkpop 2009 en speelt in juli op het eigen MadStock 5 festival in London.” Ze zijn dus weer helemaal terug!

Downloaden: Madness (gratis)
Tipgever: Sjaak

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:38
Categorie Muziek
Onderwerpen applicaties, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.