Elke dag Italiaans Compleet: uitgebreide taalcursus op iPhone van Intertaal

Elke dag Italiaans Compleet is

elke dag italiaans compleetEen paar jaar geleden kocht je talencursussen in een dvd-box, waar je met gemak meer dan honderd euro voor betaalde. Tegenwoordig zijn we gewend aan de bodemprijzen van de App Store en kun je lang discussiëren of een taalcursus van €22,99 nu eigenlijk duur of goedkoop is. Vergeleken met de taalstudieboeken die Intertaal op de markt brengt is €22,99 voor Elke dag Italiaans Compleet eigenlijk een koopje. De app bevat 330 lessen die zijn opgebouwd rond diverse thema’s.

Je volgt elke dag een les en bent (met af en toe een baaldag) over een jaar klaar met de cursus. De app bevat twaalf modules die je ook los kunt kopen en die je in willekeurige volgorde kunt doorlopen. In een register zoek je op waar bepaalde grammatica-uitleg, culturele onderwerpen en dergelijke te vinden zijn.

elke dag italiaans iphoneDe app helpt je aan een woordenschat per thema, bevat dialogen, schrijfoefeningen, spelletjes, tests en leertips. Alles rond een bepaald onderwerp is samengebracht in een module, zodat je het makkelijk kunt terugvinden. Per module moet je 25 tot 30 lessen doorwerken, dus genoeg voor een maand taalstudie. Ze variëren in lesvorm, bijvoorbeeld uitspraakoefeningen met geluidsfragmenten, invulopdrachten, meerkeuzevragen, vertaaloefeningen en dergelijke. Aan het eind van elke module vind je een toets. Als je nu begint kun je rond de zomervakantie een aardig woordje Italiaans praten. De woordenschat is namelijk afgestemd op mensen die het Italiaans in het dagelijks leven en tijdens vakanties willen kunnen spreken.

Downloaden: Elke dag Italiaans Compleet (€22,99, iPhone, iOS 4,3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2012, 18:01
Categorie Onderwijs
Onderwerpen italië, taalcursus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.